معرفی 10 تا از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی

فریلنسری چارچوب سنتی کار کردن، یعنی در ساعت و مکان مشخص حضور داشتن را شکسته و به جای آن ساعت‌هایی از روز را پشت میز کار خود در منزل بدون طی کردن مسیر طولانی و ترافیک برای مشتریانی از همه جای دنیا پروژه انجام می‌دهید.
در کار کردن به روش فریلنسری با وجود آزادی‌های زیاد، چالش‌هایی هم مثل گرفتن مشتری یا رقابت بالا را دارد. که یکی از نکته‌های مهم برای کسب موفقیت در این مسیر، دسترسی به سایت های فریلنسری مناسب و در معرض قرار دادن مهارت و توانایی شما است، جایی که با کارفرماها ارتباط برقرار کنید و پروژهای داخلی یا خارجی را پیدا کنید.
سایت های فریلنسری زیادی برای این کار وجود دارد که در ادامه این مقاله، بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را به شما معرفی خواهیم کرد تا پلی باشد بین شما و کارهایی که همیشه به دنبال آن بوده‌اید.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی:

سایت های فریلنسری ایران با فعالیت در این راستا، بر اساس توانای و مهارت بهترین پیشنهاد شغلی را نشان می‌هند. که در ادامه، به چند نمونه از پرطرفدارترین سایت های فریلنسری ایرانی می‌پردازیم.

سایت فریلنسری پونیشا (ponisha.ir)

سایت فریلنسری پونیشا یکی از معروف‌ترین سایت های فریلنسری ایران است که شرایط مناسب برای برقراری ارتباط بین فریلنسر و کارفرما را ایجاد می‌کند. این سایت فریلنسری با ارائه پروژه‌های مختلف در حوزه‌های مانند برنامه‌نویسی، طراحی گرافیکی‌، مترجمی و کلی موارد دیگر به شما کمک می‌کند تا با توجه به مهرت خود شغل مورد نظر خود را پیدا کنید. روند کار به این صورت است که کارفرما با پروژه‌ای را با مبلغی مشخص کرده و شخص فریلنسر هم برای انجام آن زمانی را مشخص و کارهای آن را انجام می‌دهد.
این پلتفرم با ارائه پروژه‌های متنوع در حوزه‌هایی نظیر طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی، ترجمه، تولید محتوا و موارد دیگر، به کاربران کمک می‌کند تا با توجه به مهارت‌هایشان، فرصت‌های شغلی پیدا کنند. یکی از ویژگی‌های برجسته این سایت، تنوع بالای پروژه‌هاست؛ به این معنا که افراد در سطوح مختلف از مبتدی تا حرفه‌ای می‌توانند پروژه‌های مناسب خود را پیدا کنند. سیستم ارزیابی کاربران هم به شفافیت عملکرد طرفین کمک می‌کند و باعث افزایش اعتماد بین کارفرما و فریلنسر می‌شود. همچنین، وجود یک سیستم مالی امن، خیال کاربران را از پرداخت‌ها راحت کرده است.
عضویت در سایت فریلنسری پویشا رایگان است و شما با عضویت درآن می‌توانید رزومه و مهارت خود را در معرض دید کارفرمایان بگذارید و با درست کردن رزومه خوب به انجام پروژه‌های متنوع بپردازید، بدون اینکه دغدغه پرداخت حقوق و دستمزد خود را داشته باشید.

سایت کار اینترنتی کارلنسر (karlancer.com)

کارلنسر یکی از برترین سایت های فریلنسری ایرانی می‌باشد، که در یک فضای جدید و خلاقانه باعث اتصال و ارتباط میان شخص فریلنسر و کارفرما می‌شود. این سایت فریلنسری هم پروژه‌های متنوعی در زمینه ادمینی، گرافیک، طراحی وب، مدیریت تولید محتوا و موارد دیگر را به کاربران خود ارائه می‌دهد.
از مزایای خوب این سایت فریلنسری ایرانی می‌توان به پیشنهاد قیمت از طرف فریلنسر اشاره کرد که با توجه به این مزیت کارفرمایان خیلی راحت‌تر می‌توانند گزینه نزدیک به خود را پیدا کرده و این موضوع باعث افزایش شانس دیده شدن فریلنسرها هم می‌گردد. همچنین پشتیبانی سریع و خوب پونیشا هم میزان رضایت مندی مشتریان از این سایت فریلنسری را بالا برده است.

انجام میدم (anjammidam.com)، جایی برای فریلنسر شدن

سایت انجام میدم، یکی دیگر از سایت های فریلنسری ایران است که بستری مناسب از ارائه خدمات آنلاین، برای فروش توانایی و مهارت ایجاد کرده است. این سایت، برخلاف دیگر سایت های فریلنسری که روی پروژهای بزرگ و بلندمدت کار می‌کنند، بیشتر در زمینه خدمات کوتاه مدت و کوچک از جمله گوینگی، نوشتن مقاله، تایپ ورد و چیزهای دیگر تمرکز دارد.
روی هر کدام از پروژهای قابل انجام یک قیمت مشخص گذاشته که این موضوع از مزایای این سایت فریلنسری محصوب می‌شود، چون به کاربران این اکان را می‌هد بدون هیچ مذاکره‌ای خدمات مورد نیاز خود را از این پلتفرم آنلاین خریداری کنند. و همینطور فضای مناسب برای فریلنسرها برای ارائه توانایی‌های خود از سطح مبتدی تا پیشرفته نیز به حساب می‌آید.

سایت فریلنسینگ پارس کدرز (parscoders.com)

پارس کدرز یک سایت فریلنسری قدیمی و معروف ایرانی است که برخلاف نام خود علاوه بر پروژه کدنویسی و طراحی سایت به انجام پروژه در زمینه های مختلف نظیر انیمیشن، موسیقی، بازاریابی و فروش و خیلی موارد دیگر هم می‌پردازد. منظور از انجام پروژه هر کاری که بشود در فضای آنلاین توسط شخص فریلنسر انجام شود، است.
یکی از ویژگی‌های مثبت پارس کدرز سادگی فرآیند ثبت‌نام و ارائه پیشنهاد برای پروژه‌ها است. کاربران می‌توانند به راحتی برای پروژه‌های موردنظر خود پیشنهاد دهند و با کارفرمایان ارتباط برقرار کنند. کارفرمایان، یعنی کسانی که می‌خواهند انجام کار خود را برون‌سپاری کنند، خیلی راحت در این پلتفرم مجریان انجام کار که همان فریلنسرها هستن را پیدا می‌کنند و کار خود را بعد از توافق بر سر قیمت به آن‌ها می‌سپارند.

وب‌سایت فریلنسری ژاکت سرویس (service.zhaket.com)

ژاکت سرویس یکی از سایت های فریانسری ایرانی که با سابقه و تجربه خود در این زمینه تواسته است کلی از فریلنسرها و کارفرمایان را همراه خود کند. این سایت فضایی به شدت امن برای این کار و با دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک و همه مجوزهای لازم توانسته اعتماد مشتریان را به خود جلب کند.
ژاکت سرویس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت است و تمامی مجوزهای لازم برای فعالیت قانونی در این حوزه را در اختیار دارد. همچنین با ایجاد شرایطی عالی برای هردو طرف راهی جدید در کار ریموت ایران ایجاد کرده است.

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

اگر به دنبال انجام پروژه‌های خارجی و کار بار کارفرمایان در سراسر دنیا هستید، یکی از روش‎‌های معرفی مهارت‌های شما به آن‌ها ، فعالیت در سایت های فریلنسری است. در ادامه چند مورد از پربازدیدترین سایت های فریلنسری خارجی را برای انجام این کار به شما معرفی خواهیم کرد.

وب‌سایت UPWORK (upwork.com)

UPWORK سایت فریلنسری خارجی که برای انجام فعالیت ایرانیان بسیار مناسب است. این سایت یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین سایت های فریلنسری دنیا به حساب می‌آید، که پروژهایی در زمینه طراحی وب‌سایت، کار گرافیکی، مشاوره کسب و کار را ارائه می‌دهد.
این سایت فریلنسری خارجی یک فضایی حرف‌ای، با تنوع کار بالا برای ارتباط موثر بین فریلنسر و کارفرما را ایجاد کرده است. یکی از مزایای سایت UPWORK ایجاد دسترسی شما به پروژه‌های خارجی و کسب دستمزد دلاری می‌باشد و همچنین دارا بودن سیستم ارزیابی مشخص و پشتیبانی سریع و به موقع از دیگر مزایای این سایت فریلنسری محسوب می‌گردد.

وب‌سایت فریلنسری FIVERR (fiverr.com)

FIVERR یک سایت فریلنسری خارجی مناسب برای پروژه‌های کوچک و با باز زمانی کمتر می‌باشد و فریلنسرها می‌توانند پروژه‌های خود را با قیمت مشخص در آن به معرض نمایش بگذارند، که این کار فرآیند ارتباط بین کاربر و کارفرما را راحت‌تر می‌کند. و همچنین این سایت فریلنسری سرویس‌های بسیار متنوع و خوبی را در اختیار شما برای کسب درآمد دلاری قرار می‌دهد.

وب‌سایت فریلنسینگ FREELANCER (freelancer.com)

FREELANCER یک سایت فریلنسری خارجی عالی برای انجام پروژه‌های بین‌المللی است. که دارای پروژه‌های متعدد با تنوع بسیار بالا است که جذابیت خاصی به این سایت فریلنسری داده است.
این سایت خارجیف فضای آنلاین مناسب برای افراد فریلنسر است که با یکدیگر رقابت داشته و میزان توانایی و مهارت خود را به خوبی نشان دهند.همینطور در این پلتفرم امکان چت دوطرفه بین کاربر و کارفرما وجود دارد و کارفرما می‌تواند با مشاهده نظرات در قسمت ایر پروژهای این فریلنسر از توانایی و شایستگی او در انجام کار اطمینان حاصل کند.

وب‌سایت کار آنلاین Toptal (toptal.com)

Toptal به معنی استعداد شکل گرفته می‌باشد و طبق شعار این سایت فریلنسری خارجی به منظور شناخت استعدادها به وجود آمده است. در این سایت شما با داشتن هر مهارت آنلاینی توانایی دریافت پروژه و کسب درآمد دلاری را دارید. طبق ادعای این سایت، 3 درصد از بهترین استعدادهای فریلنسر جهان به عضویت آن در آمده‌‌اند و بزرگ‌ترین و معروف‌ترین شرکت‌ها هم به این سایت پروژه می‌دهند. سایت Toptal در زمینه‌های طراحی اپلیکیشن، کد نویسی، حسابداری، طراح گرافیک، مدیریت محصول و مدیریت پروژه فعالیت می‌کند. در این سایت امکان دعوت شما به خارج از کشور برای کار هم وجود دارد و می‌توانید ویزای کاری بگیرید.

وب‌سایت فریلنسر Guru (guru.com)

گورو (guru) وب‌سایت فریلنسری فوق‌العاده برای همکاری فریلنسرها و شرکت‌های سراسر جهان است. شرکت‌ها می‌توانند افراد حرفه‌ای مثل برنامه‌نویس‌ها، طرحان گرافیک و مدیران پروژه را استخدام کنند. این وب‌سایت فریلنسینگ قابلیت‌های خوبی را برای جست‌وجوی فهرست‌های شغلی فراهم کرده است. کار با ثبت‌نام و ساخت پروفایل فریلنسری آغاز می‌شود. سپس، سیستم توصیه‌های شغلی را براساس سطح توانایی و تجربه‌ی کاری شما ارائه می‌کند.
مهم‌تر از هرچیز، این وب‌سایت با قابلیت SafePay تضمین می‌کند که فریلنسرها به موقع پول‌ خود را برداشت کنند.

سخن پایانی

در نهایت، دنیای فریلنسری بستری پویا و دارای فرصت برای کسانی است که به دنبال استقلال شغلی و تنوع در پروژه‌ها هستند. انتخاب یک فضای مرتبط و مناسب، گام اول برای ورود به این مسیر است؛ اما موفقیت به تلاش، مهارت‌آموزی و ارائه خدمات با کیفیت بستگی دارد. رقابت زیاد در این فضا، کارمزدهای بالا و چالش‌های مالی از موانع این کار هستند، اما با برنامه‌ریزی ئرست و بالا بردن سطح توانمندی‌ها، می‌توان بر این موانع غلبه کرد. اگرچه هر پلتفرم ویژگی‌ها و محدودیت‌های خاص خود را دارد، اما انعطاف کاری و دسترسی به بازارهای جهانی و کسب درآمد دلاری از مزیت‌های بارز این روش کاری است. بنابراین پشتکار و خلاقیت، کلید اصلی موفقیت در دنیای فریلنسری است. پس از فرصت‌های موجود نهایت استفاده را برده و به رشد حرفه‌ای خود ادامه دهید.

کامنت بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید