یکی از دغدغههای افراد برای کار در دنیای امروز این است که، چطور میشود شغلی داشت که مدیریت زمان و مکانش دست خودشان باشد و همزمان از درآمد بالایی هم برخوردار باشد. حتما اسم فریلنسر یا دورکاری تا کنون به گوشتان خورده است که با پیشرفت در دنیای دیجیتال امروزی مردم بیشتر به سمت کارهای این چنینی روی آوردند. به این صورت که شما به صورت مستقل برای خودتان کار میکنید تا اینکه به استخدام شرکت دیگر دربیایید. از مزیت شغلهای فریلنسری هم میتوان به مدیریت زمان، کم شدن هزینه رفتوآمد، پذیرفتن چند پروژه به صورت همزمان و داشتن درآمد بالا نام برد.
کار فریلنسری بسیار منعطف است، به همین خاطر برخی از افراد با کسب مهارتهای فریلنسری ترجیح میهند در محیط خانه کار کنند. و همچنین شاید برخی از افراد در محیط خانه آن تمرکز لازم را نداشته باشند به همین جهت میتوانند از فضای کار اشتراکی با حداقل هزینه هم استفاده کنند که باعث تبادل اطلاعات بیشتر بین افراد فریلنسر و گرفتن پروژهای جدید و بزرگتر هم میگردد.
فهرست پردرآمدترین مشاغل فریلنسری
فریلنسری شامل شغلهای مختلف و متنوعی میباشد، اما برخی از این مشاغل به دلیل داشتن تقاضای بیشتر و درآمد بالاتر مورد توجه قرار گرفته است، که در این مقاله لیستی از بهترین مشاغل فریلنسری را به شما معرفی خواهیم کرد.
- طراح وبسایت
- برنامهنویس
- گرافیست
- متخصص شبکه های اجتماعی
- نویسنده محتوا
- مشاور تخصصی کسبوکار
- ادیتور فیلم
- مشاوره مالی و حسابدار
- کارشناس سئو
- مترجم
- آموزش آنلاین و تدریس خصوصی
- بلاگری
- ادمینی اینستاگرام
- طراح (UI)
- طراح (UX)
- توسعهدهنده وب بکاند
- توسعهدهنده وب فرانتاند
- طراحی انیمیشن
1-طراح وب سایت

طراحی وب یکی از بهترین مهارتهای فریلنسری است با راهاندازی سایت به عنوان فروشگاه آنلاین برای کسبوکارها باعث فروش آنلاین محصولات آنها میگردد. وبسایتها با زبانهای مختلف برنامهنویسی با توجه به نوع کسبوکار مشتری طراحی و تحویل میگردد. و همچنین یک وبسایت خوب و بروز قابلیت توسعه و امکان اضافه نمودن درخواست جدید مشتری برای برطرف نمودن نیاز کاربر هم دارا میباشد.
طراحان سایت فریلنسر میتوانند با پذیرفتن چند پروژه به صورت همزمان و تحویل درست و به موقع آن از درآمد خوبی هم برخوردار باشند.
۲- برنامه نویس

یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در همه جای دنیا با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی برنامهنویسی است. برنامهنویسان فریلنسر اغلب با توجه به نیاز مشتری و نوع قرارداد، به طراحی و توسعه اپلیکیشنها و نرمافزارها میپردازند.و همیچنین میتوانند همزمان با چند شرکت داخلی و خارجی کار کرده و یک پروژه کاربردی و درست تحویل مشتری دهد.
نکته مهم در مورد مهارتهای فریلنسری این است که به مدرک دانشگاهی خاصی نیاز ندارد و شما با داشتن یک لپتاپ و اینترنت میتوانید حتی به صورت آنلاین آموزش ببینید و یاد بگیرید. و همینطور اگر در این حوزه برنامهنویسی حرفهای شوید، نه تنها اینکه به درآمد بالایی میرسید، بلکه آن آزادی کاری همه همیشه رویایش را داشتهاید هم نصیبتان میشود.
۳- گرافیست

در فضای مارکتینگ امروزه داشتن جلوه بصری جذاب در محتوای شما برای تاثیرگذاری بیشتر روی مخاطب از اهمیت زیادی برخوردار است. طراحان گرافیک با توجه به قابلیتهای حوزه کاری خود و با استفاده از نرمافزارهای گرافیکی و یا طراحهای دستی که شامل رنگ و تصویر بخشیدن به محتوا میشود، به شما در رسیدن به هدف خود کمک میکند.
طراحی انواع بنر، تصویرسازی، لوگو، کاور پستهای شبکه اجتماعی و حتی طراحی وبسایتها توسط یک طراح گرافیک انجام میگردد.یک طراح حرفهای میتواند با پروژههای بزرگ، درآمد خیلی خوبی داشته باشد و همچنین از دیگر مزیت این مدل از شغلهای فریلنسری میتوان به این موضوع اشاده کرده که، از هرجای دنیا میتوانید کار کنید و برنامه زمانی خود را داشته باشید. پس اگر به خلق آثار هنری و درآمد عالی فکر میکنید، طراحی گرافیک میتواند یکی از بهترین شغلهای فریلنسری باشد.
۴- متخصص شبکه های اجتماعی

یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری، داشتن تخصص در حوزه شبکههای اجتماعی است. تقاضا برای این حوزه شغلی هر ساله در حال افرایش میباشد, چون با گشترش فضای دیجیتالی امروزه کاربران و صاحبان کسبوکار زیادی متوجه تاثیر حضور در شبکههای اجتماعی جهت برندسازی و فروش بیشتر میشوند و یک متخصص شبکههای اجتماعی میتواند با داشتن دانش کافی در این حوزه، به آنها در رسیدن به هدف خود در کمترین زمان ممکن کمک کند.
متخصصین شبکههای اجتماعی با شناخت این فضا و مشخص کردن نقشه راه درست در تولید محتوای منظم و و موثر باعث افزایش تعامل و در نتیجه جذب مخاطب بیشتر میگردد.
۵- نویسنده محتوا

همه کسبوکارها امروزه برای پیشبرد اهداف خود به تولید محتوای خوب که نقش کلیدی در جذب مخاطب و افزایش فروش دارد، نیاز دارند. اگر شما هم به حوزه نوشتن علاقهمند هستید، میتوانید در هرکجا، از خانه یا کافه مورد علاقه خود بنشینید و با نوشتن انواع محتوای متنی برای وبسایتها، برندها، اینستاگرام و انواع مجلات درآمد آنلاین خوبی داشته باشید.
۶- مشاور تخصصی کسبوکار

افراد حرفهای که در یک حوزه خاص سالها کار و تجربه مورد نیاز راکسب کردهاند، میتوانند با مشاوره و مدیریت خود به صورت فریلنسری با شرکتهای مختلف کار کنند. مشاوران با بیان استراتژی درست و هدفمند، حل مسائل و مشاوره و آموزش پرسنل و مدیران سازمان کمک میکنند تا برند مورد نظر به نتیجه دلخواه برسد و در نتیجه درآمد بالایی هم دارند.
۷- ادیتور فیلم

با توجه به فعالیت زیاد این روزهای افراد در شبکههای اجتماعی مثل: اینستاگرام، یوتیوب، فیسبوک باعث شده است تا استفاده از محتوای ویدئویی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. با توجه به این موضوع و جذب مخاطبان بیشتر در این فضا ادیت فیلم میتواند یکی از گزینههای بهترین مهارتهای فریلنسری برای کسانی که به این حوزه علاقه دارند، باشد.
یکی از راه های درآمد بیشتر در این حوزه این است که تجهیزات اولیه برای تولید فیلم هم خریداری کنید و رویدادهای زنده، آموزش، پروژهای تولیدی کسبوکارها هم خودتان فیلمبرداری کنید و با برنامههای روز دنیا آن را ادیت کنید و به درآمد بالایی برسید.
بیشتر بخوانید: ایده های تولید محتوا برای یوتیوب
۸-مشاوره مالی و حسابداری

بخش مالی هر کسبوکاری میتواند از مهمترین قسمتهای یک مجموعه باشد و شما برای ادائه مشاوره مالی به آنها باید مهارت لازم در این زمینه را کسب کرده باشید.
بررسی وضعیت درآمد، بدهی و هزینهها از وظایف اصلی یک حسابدار یا مشاور مالی یک مجوعه به حساب میآید. آنها به مدیران کمک میکنند تا برنامه درست مالی در طول سال برای کسبوکار خود داشته باشند. کارهای نوپا و کوچک به دلیل داشتن منابع محدود اکثرا به مشاوران مالی و حسابداران به صورت کار فریلنسری اعتماد میکنند و شما میتوانید با کسب مهارت در این زمینه، قراردادهای زیادی با کسبوکارها ببندید.
9- کارشناس سئو:

امروزه سئو به عنوان یک مهارت با تقاضای بالا در زمینه بازاریابی رسانه اجتماعی برای کسانی که به دنبال شغلهای فریلنسری هستند، حسابی پرطرفدار شده است. در دنیای دیجیتال امروز، حضور آنلاین پررنگ و توسعه دادن رتبه ورودی وبسایتها جهت رشد کسبوکار و در نتیجه فروش بیشتر آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
میتوانید در خانه پشت میز لپتاپ خود بنشینید و با توجه به آموزشهایی که در این زمینه دیدید و کسب مهارت خوب کسب درآمد کنید. بسیاری از شرکتها برای کمک گرفتن از متخصصان سئو، هزینههای قابل توجهی را پرداخت میکنند تا بهینهسازی وبسایت خود و افزایش ترافیک ورودی را به دست آورند.
10- مترجم:

وقتی در مورد یکی از بهترین مشاغل فریلنسری صحبت میکنیم، ترجمه یکی از مهارتهای فریلنسری است که به دلیل پیشرفت تجارت جهانی و نیاز شرکتها به افراد متخصص در این زمینه بابت ارتباط با شرکای بینالمللی خود، بسیار مورد تقاضا و محبوب است.
یکی از مزیتهای عالی که شغل مترجمی دارد آن است که افراد علاقهمند به کار در این حوزه به تجهیزات خاصی نیاز ندارند و با مسلط بودن به زبان مادری و زبان مورد نظر و تنها با لپ تاپ خود میتوانند در هر کجای دنیا از این مهارت فریلنسری کسب درآمد کنند و موفق شوند.
11- آموزش آنلاین و تدریس خصوصی:

یکی از شغلهایی که از دوران قدیم پیشرفت چشمگیری داشته و میتوان در کنار دیگر شغلها آن را هم داشت، استاد خصوصی میباشد. در این خوزه افراد با توجه به تخصصی که دارند میتوانند هم به صورت حضوری و آنلاین فیلم آموزشی خود را ضبط کرده و در سایتها یا هر فضای دیجیتال دیگر به فروش بگذارند.
آموزش آنلاین در زمینههای طراحی وب، موسیقی، زبان، هنر نقاشی به دلیل اینکه متقاضی زیاد برای یادگیری دارد، به یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری تبدیل شده است. و همینطور دسترسی سریع، زمان آزاد جهت شرکت در کلاس، مخاطبان زیاد از مزایای این مهارت فریلنسری محسوب میشود، که به رشد آن کمک زیادی کرده است.
12- بلاگری:

یکی از شغلهایی که در دنیای امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است، بلاگری میباشد. افرادی که دارای روحیه خوب و خلاق بابت تولید محتوای به روز و جذاب هستند میتوانند ارتباط خوبی با مخاطبان خود برقرار کرده و اعتماد آنها را جلب کنند. و همینطور با فروش محصول خود یا انجام تبلیغات به درآمد بالایی هم برسند.
بیشتر بخوانید: راه های کسب درآمد از یوتیوب
13- ادمینی اینستاگرام:

تا اینجا در این مقاله از مشاغلی صحبت کردیم که برای یادگیری و کسب مهارت به سالها مطالعه و آموزش نیاز دارد. ولی اگر شما به شغلی نیاز دارید که در کمترین زمان ممکن به درآمد برسید ما به شما ادمینی اینستاگرام را پیشنهاد میدهیم.
شما با گذراندن یک دوره کوتاه به این مهارت فریلنسری میرسید که در آن مدیریت صفحه اینستاگرامی کسبوکارها یا شخص معروف را برعهده دارد. تولید محتوا، بارگزاری پست و استوری، تعامل با مخاطب و پاسخدهی دایرکت از وظایف یک ادمین میباشد.
14- طراحی رابط کاربری (UI)
یکی از شغلهای فریلنسری طراحی رابط کاربری میباشد، که در آن یک کارشناس UI باید با اصول طراحی آشنا باشد و با خلق یک طرح تجربهای لذتبخش و آسان را برای کاربر ایجاد کند. همچنین برای انجام این کار باید بتواند با ابزارهای تخصصی طراحی مانند Figma، Adobe XD و Sketch کار کند.
برای طراحان رابط کاربری فرصتهای شغلی زیادی وجود دارد و به دلیل رقابت بالا در این حوزه، کارفرماها حاضرند برای طرح جذابتر و حرفهای تر هزینه بالایی هم پرداخت کنند. پس برای موفقیت در این کار باید مهارت و خلاقیت بالایی داشته باشید.

15- طراح (UX)
طراحان UX تجربیات کاربری بصری و یکدست را در سایتها یا اپلیکیشنها ایجاد میکنند. طراحی UX به چند بخش مختلف تقسیم میشود که شامل انجام تحقیقات و آزمایش درمورد کاربران، ایجاد وایرفریمها و نمونههای اولیه و همکاری با سهامداران در سراسر بخشهای مختلف یک تجارت میشود.طراحی UX برای کسانی که مار فریلنسری میکنند، امکان برقراری تعادل کامل بین خلاقیت، حل مسئله و تحقیق را فراهم میکند.
16- توسعهدهنده وب بکاند
از جمله کارهای یک توسعهدهنده وب بکاند، ایجاد و حفظ بخش سرور یک وبسایت است. و همینطور از دیگر بخشهای مربوط به کار در این حوزه میتوان به ذخیره، سازماندهی و تحویل کارآمد دادهها، امنیت وب سایتها در مقابل حملات مختلف نیز اشاره کرد.
امروزه توسعهدهندگان وب بکاند از پردرآمدترین شغلهای فریلنسری محسوب میشوند، که افراد با آموزش دیدن و یادگیری این مهارت و ترفند میتوانند به شغلی ارزشمند برسند و درآمد بالا کسب کنند.

17- توسعهدهنده وب فرانتاند
توسعه وب فرانتاند، یکی از بهترین شغلهای فریلنسری پرطرفدار با درآمد بالا محسوب میشود که میتوانید به عنوان یک گزینه مهم برای کسب مهارت فریلنسری در نظر بگیرید.
مسئولیت ساخت و طراحی اجزای رابط کاربری یک وبسایت را توسعه دهنده فرانتاند برعهده دارد.آنها از مدلهای طراحی شده توسط طراحان UX و UI استفاده کرده و آنها را به سایتهای پویا و کاربردی تبدیل میکنند تا کاربران بتوانند با آنها تعامل داشته باشند.
18- طراح انیمیشن:

طراحان انیمیشن، مسئولیت جان بخشیدن به ایدهها از طریق موشن گرافیک، انیمیشن و تصاویر بصری را دارند. آنها انیمیشنهای جذاب و پویا ایجاد میکنند که مورد توجه مخاطب قرار گرفته و یکسری خصوصیات شخصیتی را به رابط تزریق میکنند.
کسب مهارت در زمینه انیمیشن، طیف گستردهای از فرصتها را در صنایع مختلف از جمله تبلیغات، بازیهای ویدیویی، فیلم و آموزش برای افراد به وجود میآورد. طراحی انیمیشن یکی از پر درآمدترین و هیجان انگیزترین مسیرهای شغلی فریلنسری است.
جمعبندی
کسب مهارت فریلنسری فرصتی فوقالعاده برای کسب درآمد و توسعه کار حرفهای برای شما ایجاد میکند. مهمترین نکته در این حوزه، پشکار و تمرکز بر ایجاد ارزش برای کار مشتریان است. هر چه شما کار باکیفیتتر به مشتری تحویل دهید و رضایت کامل آن را از انجام پروژه خود جلب کنید، شانس شما در کسب کارهایی با درآمد بالا و پیشرفت شغلی بیشتر خواهد بود.
در این مقاله 18 تا از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را بررسی کردیم و با کسب مهارتهای فریلنسرهای هر حوزه آشنا شدیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد، اگر سوالی دارید در بخش نظرات از ما بپرسید تا با کمال میل پاسخگوی شما باشیم.
کامنت بگذارید